När man längtar ut!

När man längtar ut!

Det verkar som att våren kommer tidigt i år. Så klart det blir bakslag det blir det ju alltid men vad gör det, för varje dag som går blir det ljusare och vi kommer närmare och närmare den tid när vi kan flytta ut igen! Håller på att fundera ut hur vi ska möblera terrasserna, uteplatsen och bryggan i sommar. Tror vi måste investera i lite nya möbler faktiskt och det lutar åt vitt!

hagsten_ikeaFoto IKEA

utesoffaEn platsbyggd bänk har vi redan men den får nog byta plats och flytta upp på terrassen i stället, ett ryggstöd också måste vi nog ha!

fixaodonaFoto Fixa o Dona

Växter, kryddor, fårskinn och betongbord! Gardiner, kuddar och lyktor!Ute1 ute2 ute3Foto IKEA

Picknick i det gröna! Ser fram mot långa, lata dagar vid sjön och på terrassen. Grilla, dricka rosévin, spela musik och sitta i solen!

odlaFoto IKEA

Måste nog börja odla lite med, har köpt ruccola och basilika och diskat ur mitt växthus från IKEA, ska försöka komma ihåg att köpa jord i morgon! Tänker mig en zinkhylla vid väggen utanför altandörren vid köket där jag kan ha lite krukor med extra kryddor, har ju ganska gott om kryddor i mina land men man kan aldrig ha för mycket tycker jag. Använder det mycket både som dekoration, snittblommor och smaksättare i matlagning och bakning faktiskt!

 

Kommentera