Twist´n Tango – favorithästen

Twist´n Tango – favorithästen

 Twist ´n Tango är ett fyraårigt sto och egen uppfödning efter Zagal XI-Testarossa-Chagall. Twisten, som hon också kallas är en helt fantastiskt häst. Lättlärd, arbetsvillig, positiv och väldigt charmig. Hon gör allt man ber henne om men vägen hit har varit lång. Det har varit oerhört mycket arbete men det känns som att det har varit värt det. Under hösten ska hon trimmas ytterligare för att förhoppningsvis kanske börja tävlas lite framåt våren.
I stallet finns även Tezella, Twistens mamma. Tezella är ett 19-årigt halvblodssto efter Testarossa-Chagall som jag haft i sju år. Det är den i särklass svåraste häst jag någonsin ridit men även den häst som gett mig flest aha-upplevelser inom dressyren. En tålamodsprövande balansgång med blod, svett och tårar. Vi passar helt enkelt inte ihop. Därför bestämde jag mig för att betäcka henne och ta ett föl och valde då en av Sveriges mest meriterade PRE-hingstar, Zagal XI,  en mycket lyckad kombination. Även Tezella rids och är igång om än inte lika intensivt som tidigare. 
Tezella o jag när det begav sig…..
Visst är det mycket jobb med hästarna men man får så mycket på köpet. Nedan lite vackra bilder från Elle Interiör som ger inspiration!
Bild Elle Interiör
Bild Elle Interiör
Bild Elle Interiör

Lämna ett svar