När man hoppas på bättre tur

När man hoppas på bättre tur

I morgon ska jag hämta ut nya glasögon, för andra gången. Det funkade inte så bra med de jag fick. Faktum är att jag hade olika optiker varje gång jag var inne vilket inte var så bra då jag fick dubbla budskap. De missade och lyssna på vad jag har för behov. Nu blir det i stället rena terminalglasögon. Ska bli underbart! Bågarna är jag jättenöjd med men som sagt, det är ju bra om glasen funkar med eller hur!

Idag blev det städning och tvätt, inte det man helst vill göra en söndag men skönt när det är gjort. Det blir en hektisk vecka. Underbart med mildväder det underlättar ridningen något oerhört. I dag lyxade jag till det med skogsrunda och galopp över fälten, det mest underbara som finns. I morgon blir det dressyrpass på banan. Fortsätter att öva förvänd galopp, ryggningar och slipa på skänkelvikningarna. Känner mig något stressad eftersom jag ska tillbaka till Stockholm igen två dagar, därmed blir det ingen ridning då. Därför är det så viktigt med planering, ridningen kommer först, denna veckan blir min egen träning lidande, ska försöka klämma in ett pass på torsdag kväll och så får jag ta igen det i helgen.

I kväll innan vi gick in var det fortfarande ljust och faktum är att vi fick en aning om våren. Visst är det underbart, för varje dag som går blir det ljusare och vi kommer ytterligare en dag närmare vår!

Apple_blossoms

säng_ute

Kommentera