När man har ridit dressyr i 6 minusgrader utomhus

När man har ridit dressyr i 6 minusgrader utomhus

Har packat klart inför fredagens och lördagens jobbresa. Flyget går 07.20 i morgon och vi får nog stiga upp ca kl 5. Innan vi åker ska vi mata katt, hund, rasta hund, fodra och släppa ut hästar. Ska bli skönt när vi sitter på flyget. Och här ska vi bo……

strand

I kväll, precis som igår, red jag ett pass på banan. Det går bra nu! Så roligt att rida. Känns att hon är mycket starkare på ett bra sätt. Det finns fortfarande sådant jag måste jobba bort men det blir helt klart bättre och bättre! Längtar tills det är träning i slutet på februari, inspirationen har verkligen kommit tillbaka, med besked! Formen, takten, farten, ställning, böjning…..ja ni vet allt det där. Behöver inte tänka på det längre utan kan koncentrera mig på vägarna och rörelserna, liksom själva finliret. Just nu är jag så inne i det så jag lider inte ens av att det är kallt och då har det gått långt :) Skämt åsido, det är ju faktiskt tom ljust nästan till fem och jag menar vem blir inte glad för det liksom!

Nej, nu ska jag njuta av det lilla som är kvar av kvällen. Tände precis ett nytt (rosa!) doftljus, mmmmmm…….och så ett avsnitt av Breaking Bad, vi är nu på säsong 3!

 

 

 

Kommentera