Mer död än levande!

En vecka utan dess like direkt efter en annan vecka utan dess like börjar helt klart ta ut sin rätt! Jag. Är. Helt. Slut.

Trött helt enkelt!

Efter dagens jobb släpade jag mig ut i stallet för att mocka, lägga fram foder, fylla på vatten och slutligen ta in hästarna. Därefter gick jag helt oplanerat bort till byabastun för ett bastubad i en gammal, vedeldad bastu. Det var jätteskönt och trevligt att träffa några av byakvinnorna. Väl hemma hade maken lagat mat och nu slöar jag i soffan med ett glas vin framför Idol. Sömnig men nöjd. Är dessutom nöjd med vad jag presterat de sista veckorna. I morgon fyller jag år. Det tänker jag fira med att rida en runda, baka en helt oemotståndlig chokladtårta och sedan bjuda familjen på en god middag. Blir en mysig lördag och för första gången på länge en helg utan tävling! Det bästa av allt är att i morgon är det sovmorgon!!!

Falsterbo 2014_marie2

Drygt två veckor kvar till semesterresan som denna höst går till Egypten. Det ska bli helt underbart att vara ledig, sola, bada och bara ta det lugnt. Måste investera i några nya pocketböcker. Längtar………

Kommentera