När det snöar, snöar, snöar…..

När det snöar, snöar, snöar…..

Visst är det mysigt med snön, riktig julstämning som infinner sig. Är det vinter ska det vara vinter eller hur? Det blir så ljust och fint vilket kan behövas här ute på landet. Det enda negativa är att det blir lite si och sådär med ridningen. Imorgon kommer i alla fall hovslagaren så då åker snösulorna och broddarna på sedan är vi rustade för nya mysiga vinterritter. En annan sak som får stå tillbaka är löpningen, har varit duktig och hållt i och känner suget men kan dessvärre inte springa pga min skada i revbenet.

Foto Marie Elisabeth
Har funderat länge på att investera i ett löpband faktiskt för att kunna hålla igång oavbrutet hela vintern. Verkar som att de är väldigt dyra, dock har jag sett att Attract har ett som har fått goda omdömen, får väl helt enkelt börja spara :)

Foto via Attract

Idag har jag tillbringat hela dagen på universitetet, helt slut i huvudet nu ikväll. Ska vara där hela dagen imorgon igen. Tant Zelda är van att jag är hemma hos henne hela dagarna och viker inte från min sida. Känns ju såklart trevligt men jag blir mindre glad när jag upptäckte att hon gosat ner sig i min säng, denna ovana lade hon sig till med för några år sedan. Gillar inte! Ibland när jag har bråttom glömmer jag stänga dörren in till köket och då passar hon på. Är inget fan av att ha hund i soffor och sängar faktiskt, men samtidigt tycker jag lite synd om henne om hon känner sig ensam. Nåja, hon är ju faktiskt van och tar ingen skada egentligen, men tydligen är det så när hundar blir äldre att det börjar lägga sig till med vanor som de inte har haft innan. För övrigt är hon mycket lydig och väluppfostrad och den bästa hund vi någonsin har haft. Nästa år fyller hon 10 fast det kan man inte tro, snabb, uthållig och med energi som få.

Nu är det snart dags för Småstadsdrottningar här, ett program som jag är mycket kluven till men ändå kan jag inte låta bli att titta…….

Kommentera