När man mår dåligt……

När man mår dåligt……

….just nu mår jag inte så bra. Blev sjuk i tisdags och är fortfarande inte på benen ordentligt. Visserligen har jag varit ute en stund idag, påtat lite i trädgården och ridit en runda men nu mår jag illa igen så det får bli en väldigt lugn kväll och en väldigt lugn dag i morgon. Känns så himla trist att behöva vila sig i form när man är ledig för att sedan jobba igen så snart det är måndag. Det har varit alldeles för mycket på jobbet nu under våren och jag känner att jag inte riktigt mäktar med. Även om man drar i handbromsen så är det fortfarande inte så att allt liksom lugnar ner sig, vissa saker måste ju fortfarande göras.

Trots att jag har en stark vilja och är oerhört målmedveten brukar jag kunna sortera för att göra det viktigaste, men det är så många saker som är ”viktigaste” hela tiden, både på jobbet och hemma. Hur ska man hinna räcka till?

Sorry om det här blev ett deppigt inlägg nu när det är lördag och allt men som sagt, just nu är det faktiskt inte så bra……behöver tid för eftertanke och tid att bara vara, sitta på en bänk och bara ta det lugnt, det är nog den allra bästa medicinen……

Sommar-gamlabänken

Kommentarer är stängda.