När man är på väg någonstans!

hotellskepppsholmen-bronIbland undrar man ju faktiskt vart man är på väg. Det är inte alltid man vet vart den väg man slagit in på leder. Jag är säker på att den väg jag valt kommer att leda mig på rätt håll även om det inte känns så ibland. Alla är vi ju hela tiden på väg någonstans, både i livet och rent geografiskt. Oavsett vart jag är på väg har jag någonstans bestämt mig för att stå för de val jag har gjort och gör och sedan ta konsekvenserna av dem. Det är viktigt för mig, sedan kan man ju givetvis ändra sig av olika anledningar men det är ju i så fall viktigt att man vet och förstår varför.

Ute slår regnet mot rutorna, idag var jag seg i starten, det tar emot att ge sig ut i mörkret för att släppa ut hästarna när det är regnigt och dimmigt faktiskt. Hade inte alls varit dumt med lite snö nu lagom till advent. Ser fram mot barbackaritt i månskenet bland vita granar tillsammans med Fina Evelina. En tradition vi har varje år i december, med eller utan snö.

Idag ska jag gå på massage på lunchen, det är välbehövligt efter några veckors stress och hård träning tillsammans med hästen, stel i nacke, axlar och rygg. Hoppas dessutom på att kunna komma igång med min egen träning igen denna veckan. Har varit lite si och så av olika anledningar, men det är ju liksom bara att ”Just do it” eller hur :)makeyourselfFoton via Pinterest

 

Kommentera