Regn igen……

Regn igen……

Det är konstigt det där med vädret, just nu känns det som att solen skiner när jag jobbar och det regnar när jag är ledig. Trotsade åskan som hängde i luften och sadlade hästen, hade ju planerat att rida ett pass på banan. Det gjorde jag med och det gick super. Längesedan det kändes så bra faktiskt. Att sänka kraven ibland ger resultat, det vet jag sedan tidigare, men det är svårt.

En dag kvar sedan är det äntligen frisördags igen. Och denna gång vet jag dessutom att det är både rätt dag och rätt tid! Förra gången fick jag tips om en ny hårvårdsserie och jag har än så länge provat balsam och inpackning. Är jättenöjd faktiskt även om det är dyrt. Men det är dyrt med slingor också och nu tänker jag verkligen underhålla dem och inte slarva! Kan rekommendera Kevin Murphys Blonde Angel……

Foto via Lyko
Foto via Lyko

Finns i paketpris på bland annat Lyko för 449 kronor fraktfritt. Håret blir mjukt och glansigt, trots det använder jag även en hårolja, just nu Macadamia oil. Ett tips är att kolla Rusta ibland, de har ofta ”frisörschampon” till bra priser faktiskt.

Nej, nu börjar det bli läggdags här. Måste bädda sängen först bara, underbart med rena lakan!

Kommentarer är stängda.