Redan tisdag!

Redan tisdag!

Två dagar på veckan snart till ända, himmel vad tiden går fort! Unnar mig en vilodag och en vilokväll. Kände mig lite sliten idag och avbokade lunchpasset.  Stallet brukar jag fixa på morgonen innan jag åker till jobbet, så skönt att bara kunna ta in hästarna när man kommer hem! För det första vill de in, för det andra vill jag äta och greja i lugn och ro. Känner mig alltid jäktad om jag vet att de är ute så här på vintern eftersom jag vet att de vill in, de behöver mat och vatten såklart. Vattnet i hagen fryser ju under dagen, tar ut vatten i en dunk varje morgon tillsammans med en skottkärra hösilage men ändå. Hur eller hur, i morgon kväll ska jag rida på banan. Ett lättare pass eftersom det blir vila igen fram till söndag. Det är så det är, jobb kombinerat med vinterunderlag.

Hann med en snabb runda på stan innan jag åkte hem, behövde tofsar och hårnålar, något som verkligen försvinner. Ett nytt läppstift fick även följa med hem. Har verkligen fastnat för de tjocka läppennorna som är som ett läppstift, har provat både Isadoras och Max Factors, idag blev det denna färg….


Isadora Glossystick

 

Använder även Isadoras skuggor, funkar bra med primer under. Skulle dock gärna prova Chanels Illusion Dómbre, en skugga som sitter extra länge. Så klart till ett annat pris. Ett tips är att kolla en del utländska sajter, själv har jag handlat en del på Feelunique, Bare Minerals-sminket till exempel är halva priset där mot om man köper det i affären här i Sverige. Alla märken finns ju inte, därför får man dela upp det lite och handla på olika ställen. Jag älskar ju även Redkens hårprodukter vilka är mycket billigare att handla på olika webshopar. Det får helt enkelt bli dagens tips :)

Trevlig kväll!

 

Lämna ett svar