Några särskilda favoriter

Några särskilda favoriter

Många tjej- och damtidningar listar gärna årets favoriter så här års. Här kommer några av mina.

Så här års är det verkligen välbehövligt att smörja in kroppen, jag är i alla fall en riktig torris. Har hittat en favorit som sparar tid, Niveas Inshower, använd duschtvål som vanligt, smörj sedan in kroppen med Inshower och skölj, färdigt! Fast för den rätta återfuktningen gillar jag nog Bodyshops bodybutter bäst och helst i doften Shea.

inshowersheabutter

 

Clinique är oslagbart för ansiktet, älskar deras tre-stegs-serie. Kostar lite mer men är dryg! Särskilt bra för känslig hy.

clinique

 

Bare minerals Touch up veil med spf 15 är suverän. Håller hela dagen, jag använder den direkt på hudkrämen och behöver ingen foundation, dyr men dryg.

bareMinerals_READY_SPF_15_Touch_Up_Veil___Tinted_10g_1363786595

Torrschampo, perfekt för att få volym, finns ju även med färg vilket är suveränt för oss som är mörkhåriga. Bra att ha med på lunchträningen då jag aldrig blöter håret när jag duschar då. Funkar bra som snabbuppfräschning. Batiste är ett budgetalternativ som är jättebra….

 

batiste  

….ännu bättre fast betydligt dyrare men med en underbar doft är Lernberger Stafsing som även den finns med färg.

 

lernberger  Realcontrol

För håret Redkens schampo och balsam från serien Real control, tillför garanterat fukt och glans. Dyrt men drygt och känns riktigt lyxigt!

Några av mina skönhetsfavoriter för stunden :) Regnet strilar fortfarande ner, förkylningen känns något bättre, i morgon är det fredag och det räcker långt för att man genast ska bli lite gladare, dessutom går vi ju faktiskt mot ljusare tider. Dag för dag är vi närmare våren och sommaren…….ljuvligt!

 

 

Kommentarer är stängda.