När det är lördag

När det är lördag

Dagen började med lite plock, ni vet sådant där som man inte räknar med men som tar så oerhört mycket tid i anspråk. Därefter gav jag mig ut i stallet iklädd vinteroverall, skulle inte klara mig utan den eller mina termo-ridbyxor under vinterhalvåret. Red Twisten först, km efter km på nyplogad grusväg, öppna, skänkelvikning, samlad trav, mellantrav, samlad galopp, mellangalopp, övergångar…..hon kändes riktigt fin. Förstår dock inte vad det är med mina hästar, ja visst ja, hästar finns ju inte. Nåväl, krutdurkar får jag kalla dem då för det är mer överensstämmande!

Efter jobb med hästarna tvingade jag med maken på en tur med längdskidorna. Det är verkligen underbart, spåren som jag spårat upp håller sig fina. Dock ramlade jag och lyckades slå hål på knät, trots att det  är så mycket snö lyckades jag pricka grus och sten,  jäklar vad ont det gjorde och blödde gjorde det med :(

Kvällen tillbringade jag i ett varmt bad, bakade foccaccia, gjorde tsatsiki, stekte ryggbiff och kokade brysselkål och haricot verts, mumsigt värre. Efter att ha sneglat på melodifestivalen blir det nu film, har hittat en ny favvo, Headweb, finns många bra filmer :)

Trevlig fortsättning på lördagskvällen!

Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth

Mat, bak dryck_130223_0068

Kommentarer är stängda.