Mera från USA – Miami!

När vi kom ut från flygplatsen i Miami fick vi en chock då det var så himla varmt. Himlen var blå, solen sken och det var nästan lite fuktigt i luften men sååå skönt. Vi tog en taxi till hotellet vilket tog ca 20 min. När vi kom fram gick vi upp med väskorna, bytte om och packade ner badkläder, sedan gick vi ut till en sushirestaurang precis bredvid hotellet. Så gott med mat, kl  närmade sig fem och vi hade inte ätits sedan vi åt i baksätet på taxin på väg från Manhattan till flygplatsen Newark. Det var jättemysigt att sitta där i värmen och äta sushi och dricka kallt rosévin…..


Sedan gick vi ner till havet och tog ett dopp. Det var nästan varmare i vattnet än på land….


I hotellets poolbar var det happy hour mellan sju och åtta på kvällen så det passade vi ju på att utnyttja så klart……


Det fanns en hel del mysiga sittplatser där man kunde både ligga och sitta. Dagen efter hyrde vi bil och åkte över till Florida Keys. Vi stannade på ett ställe där vi åt en tidig lunch. Väldigt amerikanskt….


Tyvärr var det ganska mycket oordning ju längre ner man kom längs med öarna, vi körde en bit förbi Islamorada men det blev bara värre och värre så vi vände. Tyvärr var resorterna och stränderna stängda. Vi hade tänkt besöka Annes Beach…

Foto via Islamorada Beaches

Vi körde ner på måfå till en resort som såg öppen ut men det var den inte. Dock var det lite mer undanplockat där så vi smög i alla fall ner och tog ett dopp och satt en stund på stranden…..


Därefter fortsatte vi tillbaka mot Islamorada. Jag såg ett hus med en strand och vita stolar skymta till så där svängde vi av då det såg öppet ut. När vi kom in tyckte jag att jag kände igen mig. Det visade sig att vi stannat där man spelade in serien Bloodline. Så coolt att se stället i verkligheten.


Såg att även Linda Lindorff skrivit ett inlägg om platsen, Morada Bay och att hon lagt upp den del bilder på sin blogg här. Resterande dagar tillbringade vi i Miami. Det får bli del två :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Website Protected by Spam Master