Hemma igen<3

Så skönt att vara hemma igen! Vi är nog ovanligt hemkära i vår familj måste jag säga. Vi vill göra mycket, vi älskar livemusik och att se och upptäcka saker, uppleva saker och umgås med vänner och bekanta, men allra bäst trivs vi faktiskt hemma!

Fina Evelina och jag har haft jätteroligt i både Malmö och i Falsterbo. Fantastiskt god italiensk middag i Malmö och fina hästar och duktiga ryttare i Falsterbo. Jag har dessutom fyndat lite saker som jag ska visa i morgon. Vi landade hemma runt 18 och efter lite tapas som maken dukat upp bänkade vi oss i soffan för att se sista avsnittet av Orange is the new black. Längtar verkligen till nästa säsong…….

Nu ska vi umgås hemma några dagar. Jag ska plocka av rabarberna för att koka ihop en god chutney har jag tänkt. Och självklart vill jag ju använda ett recept från Arla, hovleverantör för svenska bönder, som jag hittat här……

rabarberchutney-arlaFoto via Arla

….och mina rabarber växer verkligen så det knakar…..

Rabarberpaj_0012

Rabarberpaj_0009

Rabarberpaj_0011Foton Marie Elisabeth

Tror det kommer bli kanon både till grillat och till en bit brie, om jag lyckas ska jag ta med mig en burk som gå-bort-present på fredag…..

Hörs i morgon!

Kommentera