Om mig

Om mig

Jag har alltid tyckt om att skriva och att finna inspiration i bilder. Alla mina anställningar har inneburit att jag haft en eller flera arbetsuppgifter som bestått i att vara kreativ. Det var nog egentligen därför jag började blogga, för att helt enkelt få skriva om just precis det jag har lust med och inte på uppdrag av någon annan.

Jag är en person som söker trygghet men hatar att känna mig fångad. Vill ha frihet men blir stressad när jag inte har struktur…….aningen ambivalent till det mesta! Hoppade av gymnasiet, jobbade med hästar i stället, läste på Komvux och juridik på distans. Idag utbildad Personalvetare med en fil.kand i sociologi, men har även läst kurser i foto, samtalsmetodik och juridik samt jobbat som säljare och butikskommunikatör…… Ett av de roligaste jobben jag haft var när jag arbetade som studievägledare på en fristående gymnasieskola! Arbetar idag med rådgivning och utbildningsfrågor inom bygg- och anläggningsbranschen.

Brottas ständigt med att låta min konstnärliga sida komma fram samtidigt som jag tycker att jag ju måste göra något ”riktigt” först…….så fort jag får tid ska jag starta eget företag.

Nämnas kan att intressen är inredning, hästar och ridning, matlagning och bakning, mode och foto. Gillar även att träna! Helst löpning och styrketräning/coreövningar men även  gruppträning i olika former, hästarna tar mycket tid och därför är tiden knapp, numera har jag friskvårdsbidrag och gymet runt knuten på jobbet vilket passar mig väldigt bra eftersom jag alltid jagar klockan…..att träna är ett måste för att orka med vardagen. 2014 fick jag äntligen efter en lång tid en diagnos, jag fick veta att jag lider av en kronisk, inflammatorisk ryggsjukdom; Bechtrews sjukdom som är en av över 100 reumatologiska sjukdomar. Numera medicineras jag för detta med sprutor varannan vecka. Dock krävs det ett annat tänk än vad jag har haft eftersom jag måste hushålla med de resurser jag har. Det är inte alltid saker man planerat går att genomföra som man har tänkt sig och då får man planera om.

Men det allra viktigaste i mitt liv är min familj och jag har världens bästa!  Vi bor i ett stort rött hus i Småland med tillhörande skog och inägomark. På gården finns två dressyrhästar och en shetlandsponny,  de är mitt största intresse, på sommaren har vi ett tjugotal sommargäster i form av nötboskap, oftast ungdjur. Familjen består av mig, min man och våra tre barn (eller snarare ungdomar) som numera bor själva, närmast har vi yngsta sonen som bor i ett eget hus på gården. 2014 berikades vårt liv även med ett barnbarn så numera är jag farmor också!

Ungefär så här är jag, frågar du mig i morgon har jag förmodligen redan tagit bort eller lagt till något i beskrivningen så om du vill veta mer om mig når du mig enklast via formuläret under Kontakta mig ovan.

Welcome and enjoy!

Kommentera