Sommar, sommar!

Sommar, sommar!

Härliga, lediga söndag, Att få sova länge, äta frukost i lugn och ro och inte ha något planerat alls. Eftersom solen sken så bestämde vi oss för att packa ner lite lätt lunch och ge oss ut på sjön. Det gjorde vi rätt i, efter flera timmars solande och guppande på vågorna lade vi i lite kräftburar innan vi avslutade på flotten för lite klassiskt solbadande. Helt underbart och det är fortfarande 23 grader i vattnet!

sjön_0162Lyckades blöta ner mina skor ordentligt när jag skulle ösa båten, gamla, slitna och älskade fick de torka i solen på flotten. 
sjön_0164

Favortishortsen i grönt, har dem även i cremevitt, inköpta på HM för 199 kr. Sommarens klart bästa köp, Stora i storleken om det nu skulle finnas några kvar…..Nedan slitna, älskade Havaianas från förra sommaren, bästa flipflopsen ever inköpta från Figleaves som är betydligt billigare än svenska butiker.

sjön_0165Igår var vi hemma hos mamma och träffade mellanbror med familj. Alltid lika kul att ses, på väg hem gjorde vi ett snabbt stopp på stadens sommarfest där vi lyssnade på Hoffmaestro. Helt ok avslut på en trevlig dag!

 

Lämna ett svar