När man längtar efter förändring

När man längtar efter förändring

Känner att jag är lite trött på bloggdesignen och skulle vilja ha lite nytt faktiskt. Funderar på lite olika alternativ. Eftersom jag samlat på mig både inlägg och många bilder för att inte tala om minnen är jag mån om att allt verkligen sparas. Det är lite som hela familjens dagbok i lightversion. Får fortsätta att fundera……

Även vad gäller inredning och garderob längtar jag efter lite förnyelse nu så här på sensommaren. Garderoben behöver verkligen ses över, egentligen är det inte mycket av det som hänger och ligger i garderoben som används, favoriterna cirkulerar ju mellan tvättmaskin, strykhög och stolen bredvid sängen, ha ha. Nej, en stor garderob med gott om plats är väl allas dröm, knäppt egentligen eftersom man som sagt inte använder så mycket av alla plagg man äger, eller hur?

Foto via Creative Lounge
Foto via Creative Lounge

Har i alla fall investerat i ett par nya, snygga jeans från Please. Dyra som synden men ett par riktiga favoriter. Ny favoritparfym fyndade jag på Kastrup i somras med…..

Foto via Perfumemaster
Foto via Perfumemaster

Trots allt så är det ju fortfarande sommar, höstnyheterna får faktiskt vänta :) Nu är det dressyr på schemat innan kvällens kräftfiske!

Kommentarer är stängda.