När man längtar efter bara fötter och sommarskor

Förra sommaren investerade jag i ett par nya, fina, cognacsbruna mohedatofflor. Eftersom mina svarta tappat sulan och det kostade lika mycket att sula om dem som att köpa ett par nya. Trist. Tyvärr höll inte de nya heller så därför reklamerade jag dem. Synd att de inte håller bättre för jag tycker verkligen om dem. Särskilt i färgen petrol nedan….

Foto Mohedatoffeln
Foto Mohedatoffeln

Även den cerisa är fin, finns många modeller på deras hemsida och där finns även en outlet för den som är intresserad.

Foto Mohedatoffeln
Foto Mohedatoffeln

Är lite sugen på att i stället prova Sweden Hasbeens, de är om möjligt ännu snyggare dock mer än dubbelt så dyra!

Foto Sweden Hasbeens
Foto Sweden Hasbeens

 

Foto Sweden Hasbeens
Foto Sweden Hasbeens

En av sommarens stora ”hitar” verkar bli espadrillos, varenda butik med självaktning har dem i olika färger, former och utföranden. Själv är jag sugen på ett par i någon metallicfärg.

Foto Putfeetfirst
Foto Putfeetfirst
Foto Putfeetfirst
Foto Putfeetfirst

Sist men inte minst den älskade ballerinaskon, ett måste i varje kvinnas garderob eller hur! Nedan syns Flattered i färgen taupe, finns att köpa på Flattereds hemsida för den som inte har någon återförsäljare i närheten. Dock får man punga ut med närmare 1000 kr.

Flattered Taupe
Foto Flattered

Nu är det hög tid att fånga denna underbara lördag. Efter en lång, skön sovmorgon har jag packat matsäck och vi ska snart bege oss ner mot sjön för att iordningställa efter avverkning. På agendan; köra ris, räfsa, plocka i ordning, fundera på hur vi ska anlägga brygga och grillplats, ordna en sittbänk mm mm så det finns att göra.

I eftermiddag ska jag rida ut en lång runda på min gråa springare, längtar!!!

Ha en riktigt fin dag!

 

Kommentera