När man är trött på att vara sjuk!

Vi hade ju som jag tidigare nämnt fantastiska dagar i Göteborg med krogshow på fredagskvällen och Gothenburg Horseshow på lördagen. Jag åt mitt sista penicillin på söndagen och i går, måndag, vaknade jag upp med superont i halsen och dunderförkyld! Jag blir så trött, var på vårdcentralen igen och fick ny medicin. Hoppas nu verkligen att det hjälper, börjar känna mig stressad både med tanke på jobbet och att tävlingssäsongen så sakta dragit igång. Har anmält mig till två tävlingar och på lördag är det träning. Som jag sett fram mot detta och så ska man vara sjuk, inte tillräckligt sjuk för att vara hemma från jobbet utan precis på gränsen…..

Har botaniserat bland Netflix-serierna och tycker det är svårt att hitta något som fångar intresset. Just  nu tittar jag på Gossip Girl som är en riktig tonårsserie med många och tröttsamma intriger, dock är ju hela behållningen  kläderna och frisyrerna samt alla vyer över fantastiska New York…..

serena1 serena2 serena3blair blair_serena blair2 serena5lilylily2manhattan1 manhattan2 uws springwvFoton via Pinterest

Gossip Girl är en amerikansk TV-serie som utspelar sig på Manhattans Upper East Side i New York och handlar om de priviligerade ungdomar som bor där.  Själva Gossip girl är en bloggare som avslöjar stora hemligheter på Manhattans skandalösa liv. Som sagt, mode, hår och New York, skulle inte vara helt fel att möta våren där, men det får bli ett annat år…….

 

Kommentera