När känslan av nöjdhet infunnit sig

När känslan av nöjdhet infunnit sig

Äntligen har jag varit ute på en riktigt löprunda, strax under fem km blev det och det kändes riktigt bra. Fortfarande inom komfortzonen men om någon vecka kan jag utmana mig själv lite, gäller att ta det lugnt i början. Värre var det när jag skulle rida Twisten, där snackar vi inte någon komfortzon precis, där gällde det att hålla sig kvar…..det blir så när jag inte hinner rida, hon blir busigare och gladare ju mer hon vilar. Nåväl, nu är det bara en Stockholmstripp kvar för denna rundan så det blir lugnare framöver.

Idag hämtade jag ut ett par nya favvisar som jag beställde på Campadre, bruna skinnsandaler med mockaklädd kilklackfrån italienska Mos, helt underbara…..

Foto Marie Elisabeth via Instagram
Foto Marie Elisabeth
via Instagram

 

Det börjar bli dags att shoppa lite inför kryssningen, tur jag ska till Stockholm igen på en tripp nästa vecka. Har bokat ett sent plan hem så jag ska hinna shoppa lite :) behöver en hatt, tänkte mig denna….

Foto via Lindex
Foto via Lindex

…ska leta upp en bra strandväska och  lite blingbling, någon strandtunika och kanske någon ny överdel. Längtar……

Ikväll är det pub i grannbyn, jag är alldeles för trött så vi blir nog hemma, har precis lagt köttet på grillen, det blev sen middag idag. Nåväl, det går fler tåg, får se hur det blir :)

 

Lämna ett svar