När höstgarderoben fylls på och psykologiska teorier

När höstgarderoben fylls på och psykologiska teorier

Häromdagen fyndade jag på Gina Tricot, hittade en kanonsnygg skjorta för det fashionabla priset av 199 kr. Slog till på en svart och en vit, perfekt att använda till jeans med kofta eller kavaj över. Dagens budgettips :)

Foto Gina Tricot
Foto Gina Tricot

Till detta hittade jag ett par jeans på HM, samma som jag har i vinrött, smala och snygga med lite vaxad yta som känns tufft nu i vinter :)

Foto H&M

Idag har jag fördjupat mig i psylologiska teorier, något av det bästa jag vet. Har redan hunnit med att göra två uppgifter, bara en kvar tills på tisdag. Ser verkligen fram mot nästa dag på universitetet!

För övrigt har jag städat och ridit. Igår var jag iväg på dressyrträning igen, det gick super. Övade på att rida igenom det program jag ska rida imorgon, LB:1, det kommer bli vår debut. På tränares inrådan kommer jag rida på gramantygel. Det är inte tävlingen som är det viktigaste utan att få ett bra flyt i programmet samt att kunna genomföra det med bra flyt och med avslappnad häst. Det sistnämnda kommer dock bli det svåraste! Hur eller hur, det enda jag kan göra är att förbereda mig så mycket jag kan vilket jag gjort samt att försöka koncentrera mig på programmet och rida framåt så spänningarna släpper. Håll tummarna!

 

 

Kommentarer är stängda.