Födelsedagsmeny

Födelsedagsmeny

Idag fyller jag år, inte klokt vad grattad jag blivit genom sms, telefon, mail och facebook. Klart det värmer i hjärtat, känner att jag är lyckligt lottad som har så många fina vänner, underbar familj, syskon etc. Till och med mormor har jag fått prata med med hjälp av hennes sambo.

Åt en riktigt god frukost bestående av brie, körsbärstomater, avocado, rökt makrill, ägghalvor, färska hallon och jordgubbar samt en bit mörk choklad. Fyller man år så gör man, men egentligen borde man unna sig sådant man gillar varje dag till frukost.

Vardagslyx
Foto Marie Elisabeth via Instagram

Efter en lång skogsrunda blev det en proteindryck till lunch, nu ska jag snart börja med kvällens meny. Det blir en annorlunda födelsedag eftersom jag har min dressyrträning ikväll, ville inte ställa in eftersom jag har missat efter min avfallning, därför blir det ingen riktig födelsedagsmiddag förrän imorgon kväll då alla ”barnen” kommer, det ser jag fram emot, så mysigt när vi träffas allihop. Hittade gott om kantareller på min skogspromenad vilket jag behövde då jag tänker göra svamprisotto med kantareller och parmesan, till det blir det entrecote och efterrätten består av favoriten, chokladmousse :) Recept kommer senare. Dags att sätta fart!

Kommentera