Välkommen advent!

Välkommen advent!

Igår hade vi våra nya grannar på middag här hemma. Så trevligt med en ny familj i vår by. Dagen ägnade jag åt att putsa fönster, jag hann inte göra klart utan gjorde de sista idag. Provade ett nytt recept på förrätt/plock som blev ganska bra. Är dock inte så förtjust i färska fikon men kombinationen med honung och blåmögelost var riktigt god….

Collage_fikonVarmrätt blev pulled beef och med ett av favorit-tillbehören syltad rödlök. Receptet på snittarna hittade jag här.

Tyvärr känner jag mig helt slutkörd, trött, orkeslös och samtidigt stressad. Det har varit väldigt intensiva månader och det är så himla svårt att få till en bra balans mellan arbete och fritid. Ser verkligen fram emot julen och möjligheten till att vara ledig och bara få vara hemma……hinna med att baka och laga mat i lugn och ro, strosa i pyamasbyxorna utan att passa en massa tider.

Ute skiner faktiskt solen. Jag ska ut och ta mig en ridtur och passa på att få lite frisk luft medan det fortfarande är ljust. I kväll tänder vi det första ljuset i advent……

 

Kommentera