När man haft en härlig, ledig lördag…..

En efterlängtad, ledig lördag! Vi har softat men ändå hunnit med mycket. Har av någon outgrundlig anledning drabbats av en stark längtan efter en köksträdgård i mindre skala……därav dagens arbete…..

Skopan_köksträdgård

Väldigt lyxigt att slippa gräva för hand! Vi har flyttat vinbärsbuskar, rabarber och hallon. Grävt upp ett mindre land där jag tänker mig att jag ska odla rädisor, sallad, luktärter, dill, persilja och lite potatis. Känns bra att samla allt på ett ställe faktiskt. Nu är det bara att vänta på värme, sedan ska fröna ner i jorden. Solen sken och vi passade på att inta lunchen på terrassen, lite salami, ost, kex och en kall öl. Lunch_köksträdgård

Därefter åkte högtryckstvätten fram och nu är båda terraserna skinande rena! Härligt! På spisen står en köttfärssås och puttrar, vi lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar. Lite oliver och oststavar fick bli förrätt, ibland är det enkla det godaste faktiskt!

Oliver_ost OststavarNu ska vi se om vi hittar någon bra film också att se efter maten. Inte alltid det lättaste faktiskt…..

Nåväl, trevlig lördag på er!

 

Kommentera