Grill De Luxe

Igår hade vi en meny bestående av förkokta, grillade revben med rökig smak, majskolvar, cole-slaw samt baconinlindad färsk sparris, något av det godaste vi grillat hittills!

En sida tunna revben, dela på mitten om det behövs så de får plats i grytan, täck med vatten, lägg i 2-4 lagerblad samt svart och vitpepparkorn och salt. Koka tills de känns riktigt möra. Blanda lika delar matolja och chilisås samt en skvätt ”rök” som finns på flaska. Gnid in revbenen med någon rub, jag använde Caj P:s Smoke Chipotle, pensla därefter revbenen med oljeblandningen ovan.

Grilla tills de fått fin färg.

Blanda matolja med flingsalt, pressad vitlök samt chiliflakes och vänd runt majskolvarna så de tar smak, vi använde förkokta majskolvar som blir riktigt goda att grilla. Linda bacon kring varje sparris, grilla sparrisen och majsen till önskad färg.

Servera med Cole Slaw och kall öl.

Smaklig spis!

RevbenFoto lånat av My Taste

Kommentera