Gott slut och en fantastisk början

En nyårshälsning så länge, avvaktar tills jag fått mer utrymme och ordning på bloggen, har inte riktigt använt det utrymme jag har till mitt förfogande här med förstånd :/ Alltid lär man sig något nytt! Väntar med spänning tills det löser sig så jag kan börja bildbomba igen!!!

Ska dricka upp mitt kaffe och sedan rusa ut i stallet så jag hinner rida innan allt annat som vi ska göra idag, förbereda packning, champangnelunch med gratinerad hummer och så nyårsbaluns i kväll! På återseende och ha en fantastisk dag och kväll så håller vi tummarna för att 2014 blir ett riktigt bra år <3

hummer

Foto via Allt om mat

Hummer gratineras i ugnen på ca 250 grader, klyv den på längden, krossa ev klorna och ta bort huvudsäcken i varje halva. Rör ihop smör med ex vitlök och/eller färska örter efter smak och bred över. Gratinera högt upp i ugnen ca 2 min. Servera genast gärna t ex med en färsk dillkvist, någon röra, en brödbit och kallt vitt vin eller kall cider.

Kommentera