En nyårshälsning så länge, avvaktar tills jag fått mer utrymme och ordning på bloggen, har inte riktigt använt det utrymme jag har till mitt förfogande här med förstånd :/ Alltid lär man sig något nytt! Väntar med spänning tills det löser sig så jag kan börja bildbomba igen!!!
Ska dricka upp mitt kaffe och sedan rusa ut i stallet så jag hinner rida innan allt annat som vi ska göra idag, förbereda packning, champangnelunch med gratinerad hummer och så nyårsbaluns i kväll! På återseende och ha en fantastisk dag och kväll så håller vi tummarna för att 2014 blir ett riktigt bra år <3
Foto via Allt om mat
Hummer gratineras i ugnen på ca 250 grader, klyv den på längden, krossa ev klorna och ta bort huvudsäcken i varje halva. Rör ihop smör med ex vitlök och/eller färska örter efter smak och bred över. Gratinera högt upp i ugnen ca 2 min. Servera genast gärna t ex med en färsk dillkvist, någon röra, en brödbit och kallt vitt vin eller kall cider.