Dagens kvällsmat

Jobbdagen har ägnats åt studiebesök på ett stort, internationellt företag där vi har pratat ledarskap och personalfrågor. Mycket intressant. Väl hemma trimmade jag favorithästen på banan, vi fokuserade på rörelserna i LA:3 som jag tänkte skulle bli så himla bra som möjligt!

Onsdag är ju lillelördag så då får man unna sig något extra gott. I kväll blev det räksallad, surdegs-baguette och rosévin…..

Räksallad1 Räksallad2

Räksallad_bröd

Rosèvin_räksalladSalladen gjorde jag så här;

Räksallad
Lägg upp valfri mängd strimlad romansallad på en tallrik, fyll på med gurkstavar, fetaost, rödlök och tomater. Klyfta 1-2 kokt ägg samt en halv till en avokado i skivor. Toppa med en stor näve handskalade räkor och färsk sparris stekt med olja och vitlök.  Servera gärna med surdegsbaguette (bake-off), smör och ett glas kallt rosévin.

Voila!

Till efterrätt provade vi Marabous nya choklad med Japp-smak och jag kan säga att Frukt & Mandel har fått sig en värdig konkurrent!!

marabou japp

Kommentera