När man har födelsedag

Häromdagen när jag satt och pratade med en kollega vilken jag ofta pratar med och har känt i några år sa jag om en annan person ” ja hon är ju i vår ålder”. Som väl var skrattade Emma och tyckte det var kul!

Idag fyller jag 47 Emma är 23 precis som min dotter…..jag gillar att ha kul, jag är effektiv och rationell i det mesta jag gör utan att slarva. Saker som är tråkiga gör jag helst med en gång, ogillar att skjuta upp sådant. Jag njuter mer av det som jag tycker om när jag vet att jag inte har en massa tråkiga måsten som ligger och väntar. Där är vi olika, det är bara så det är. Men alla kan vi förbättra det vi vill förbättra. Det är bara att inse att om man väljer att påbörja denna förbättring så kommer det att krävas att man anstränger sig. Det är det tyvärr inte alla som är beredda på.

I kväll kommer fina familjen hit, tyvärr inte yngsta sonen, David, han är ute på resande fot och jag saknar honom jättemycket! Men samtidigt är jag oerhört glad för hans skull, just nu vet jag inte riktigt var han befinner sig men hoppas höra av honom under dagen!

Tiden går, ibland går den sakta och ibland fort. När jag tänker tillbaka på min tid när jag var liten är det min mormor jag minns tydligast och det är därifrån jag har mina bästa barndomsminnen. Just idag saknar jag henne extra mycket…..idag är det två år sedan hon dog…….

Jag3 Jag6Nu är det hög tid att ta tag i kvällens meny, återkommer lite senare!

Ha en fin dag!

Kommentera