När sommarvärmen är här

När sommarvärmen är här

Underbara sommarväder! Visst är det härligt! Enda orosmolnet på himlen är att man är för lite ledig, eller hur? På vårt kontor är det dessutom tropisk värme under sommarhalvåret så alla är faktiskt lite halvtrötta. Även om vi alltid har glada skratt och trevligt vid fikabordet så märks det att värmen liksom tar ut sin rätt. Och det är klart, visst längtar man ut! Till solen, stranden, trädgården, uteserveringarna, sjön, bryggan, till landet och allra helst längtar ju jag hem. Inte bara när det är fint väder utan annars med!

Idag har jag haft god vän på besök på kvällen, vi åt räkor och drack vin i kvällssolen, alltför länge sedan vi sågs. Det är så roligt när man får nya vänner i vuxen ålder, man dras liksom till dem man gillar och till dem man har en del gemensamt med. Visst är det skönt när man insett att man faktiskt får lov att välja vem och vilka man vill umgås med.

I morgon är det lönedags och det är verkligen efterlängtat! Behöver shoppa lite nya överdelar och solklänningar,  eller sommarkläder överlag faktiskt, alltså blir det en tur på stan i morgon efter lunch tror jag. Tips tas tacksamt emot! Såg att Lindex just nu har handla för 400 och få 100 kr i rabatt…..

Jumpsiut Klänning Klänning Lindex Top

Foto via Lindex

Tacka och ta emot :)

Kommentarer är stängda.