När man fortfarande är sjuk, snart ska fira nyår och väntar på våren

När man fortfarande är sjuk, snart ska fira nyår och väntar på våren

Seg sjuka det här…..släpade mig ut för att fodra och släppa ut hästarna, höll på att slå ihjäl mig på kuppen, hela vägen ner mot hagarna bakom stallet är täckt av is….Jag har faktiskt införskaffat broddar men var för lat att sätta på dem, hästarna har ju såklart broddar annars skulle de inte kunna gå ut över huvudtaget. Har alltid mina hästar broddade runt om på vintern. Just nu vill jag bara bli frisk, hostar, har feber, ont i huvudet och i halsen. Hoppas, hoppas att det är bättre imorgon! Nyårsmenyn är i alla fall spikad, ser ut så här…

Made by Marie Elisabeth
Made by Marie Elisabeth

Tror bestämt att jag ska följa i Matplatsens fotspår och göra smörgåsbakelser till lunch imorgon, tycker det var en toppenidé att inför som tradition på Nyårsafton :)

Faktum är att jag annars längtar väldigt starkt efter våren, så snart julen är över som man med har längtat efter hela hösten, liksom riktigt frossat i julpyntsbilder, olika granstylingar, blomsterarrangemang mm så är jag själv väldigt sparsmakad i mitt pyntande. Åh vad jag längtar tills det det ut så här…….

Foto via Sköna hem
Foto via Sköna hem

Kommentera