När det vänder snabbt!!!

När det vänder snabbt!!!

Igår tropisk värme och idag iskallt höstregn! Ja det är inte lätt att hänga med i svängarna faktiskt. Det första vi gjorde igår när jag kom hem från jobbet var att åka ner till sjön för lite sol och bad. Det kändes så himla skönt och som att ordningen faktiskt var återställd! Efter en dag på jobbet hade jag redan abstinens framåt eftermiddagen, ja alltså efter solen, sjön och hemmet…….Det är verkligen segt att börja jobba igen och stämningen är väl inte direkt på topp på kontoret, alla känner väl lika dant verkar det som.

I morgon ska jag till frisören för att fixa utväxt och slitna toppar och det ska bli så himla underbart!  Skulle verkligen behöva investera i en ny fön och en ny plattång också nu när man har en hel jobbsäsong framför sig kan man ju behöva se lite vettig ut och inte som om man kommit direkt från sängen eller stranden!

Och så den ständiga frågan, spara eller klippa…….

Att surfa inspiration är för övrigt toppen på Pinterest, där finns precis allt! Hittade två enkla och snygga uppsättningar…..

chignon headband

Snyggt! Eller hur! Och så enkelt. Foton har jag lånat här. (Photos from here).

Har precis varit ute och plockat in två frusna och ynkliga hästar från hagen. Står nu inbäddade i filtar i stallet och mumsar hö. Som sagt, det svänger snabbt…..

Kommentarer är stängda.