Snart advent!

Snart advent!

Hjälp vad tiden går fort! Kan inte fatta att det är advent om en vecka. Hörde nyss på Nyhetsmorgon att det väntas snö…….jättemysigt, vackert och ljust men ack så jobbigt att köra bil.

Hela dagen i går ägnade vi åt målning och montering av garderober. Så nu kan vi snart gömma våra ytterkläder i hallen. Ska bli så skönt med bra förvaring. Idag blir det städning o undanplockning igen, tycker jag gör inte annat. Imorgon hoppas vi kunna sätta i nya altandörren vid matplatsen. Ser fram mot att hänga upp julkransarna nästa helg och det hade varit så skönt att få färdigt tv-rum o matplats tills dess. Nästa vecka åker resten av köket ut och sedan är vi strandsatta vad gäller matlagning för ett tag framöver. Hoppas, hoppas vi hinner få ordning till jul :/

Vy över hallen där garderoberna ska förankras ordentligt…..

Förvaring av mössor, halsdukar, vantar etc
Garderober o nya lampor
Vy från köket

Kvar är att måla färdigt alla element och dörrar. Till höger om garderoben ska det sättas dit en bänk, mittemot garderoberna finns en vägg till där jag vill ha någon form av bord, typ sideboard. Skulle passa perfekt med lite välkomnande hyacinter, ljus och ett julhus i zink som nedan på detta bord.

Julhus Walter & Co

Älskar verkligen julkänslan i bilden nedan, behöver jag säga att jag även gillar julen :)

2 svar på ”Snart advent!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.