Oktober!

Oktober!

Ny månad,  ny vecka, nya dag!

Dricker te i en stor, stickad tröja med raggsockor på fötterna och fönstret öppet, regnet duggar så smått mot fönsterrutan och jag är glad att jag inte behöver gå ut om jag inte vill. Igår tog jag mig i kragen efter förkylningen och sprang en runda, gick över förväntan faktiskt, dock är det ju lite si och så med motivationen nu denna tiden när mörkret börja komma i fatt oss igen. Än så länge kan jag dock springa när det är ljust eftersom jag fortfarande disponerar min tid som jag vill, nästan.

Har lite jobb att göra för att kunna söka jobb, det tar sin lilla tid……

Har även börjat kvistlacka taket i sista rummet som är makens kontor, behöver en rulle tapet och kommer måla resten av väggarna då det ska skruvas en hel del med anledning av hyllor och förvaring. Känner mig lite inspirerad av engelsk jakt just nu, hästar, murrigt, bruna chesterfieldfåtöljer, rutigt, whiskykaraffer och jakthundar, dock är budgeten näst intill obefintlig så jag får se vad jag kan hitta på med det som finns :)

Foto Wikipedia

Undrar hur det ser ut inne i det där huset, kan riktigt se jakthundarna ligga framför brasan medans husse röker cigarr och dricker whisky iförd leriga ridstövlar. Ha ha, riktigt så vill ju inte jag ha det, som sagt inspireras av stilen men vill ha det ljusare och modernare. En enda rulle tapet behöver jag, gäller att tänka till.

Lämna ett svar