Nytt till hemmet

Nytt till hemmet

Efter en sommar som gått i gråblått i vardagsrummet är det dags för lite varmare färger. Köpte denna matta från House Doctor som dessvärre redan blivit blekt. Dock har jag varit nöjd med såväl mattan som färgerna i sommar. Gråblått och vitt har varit svalt och lugnt, men som sagt, lite varmare färger, gärna åt plommon och dimrosa skulle sitta som en smäck faktiskt.

Eftersom jag tidigare letat efter en svartvit matta men inte hittat någon passande (de blir ofta för gula) blev jag extra glad när jag sprang på den här inne på Åhlens…..

Foto via Åhlens
Foto via Åhlens

Passade jättebra till vårt vitmålade golv. Nu ska jag bara fylla på med lite nya kuddar med! På väg ut från affären sprang jag även på denna fina lykta…..

Foto via Åhlens
Foto via Åhlens

Får nog allt bli ett besök igen för att införskaffa lyktan och ett ljus. Även om sommaren dröjer sig kvar är det ju redan kyligare på kvällarna och då är det ju så himla mysigt att tända en massa ljus.

Vi är nyss hemkomna efter ett hoppträningspass, kvällen blev alldeles för sen men så är det ibland när man har roligt, då går tiden fort! I morgon är det städkväll efter jobbet, ska även laga lite mat till fredagens kräftgäster, vi ska vittja burar och sedan äta mat och kräftor, måste surfa lite inspiration. Några förslag?

Kommentera