Lite mellandagsrea kanske

Lite mellandagsrea kanske

Alla butiker har väl egentligen något att erbjuda men för de allra flesta är kanske shoppingtaket redan nått eller? Om inte kan man ju roa sig med att klicka hem en eller annan designklassiker. Själv skulle jag inte tacka nej till någon av dessa……vet inte om det är rea på dessa någonstans faktiskt…..

CH24Stolen CH24 av Hans J Wegner, drygt 7 000 kr, finns i flera olika färger…..välj din favorit. Snygg som matstol eller solitär!

 

Eames Vitra

En äkta Eames Chair, kostar från 3 650 kr. Vi har en kopia som inte är något vidare i kvalitén faktiskt och jag hade hemskt gärna ställt sex sådana här vid matbordet i stället!

Flos Ghost ChrystalLouis Ghost karmstol, hur snygg är inte den! Pris 2 790 kronor. Ja tack!!!

Tolix XavierAlla foton och priser från Svenssons i Lammhult.

Sist men absolut inte minst önskvärd, ursnygga Tolix-stolen, modellen A-chair som utvecklades av fransmannen Xavier Pauchard. Xavier började redan 1927 att tillverka möbler i stål och döpte sitt företag till Tolix. Stolarna levererades främst till industrin men även till sjukhus, caféer och  parker. Numera lockas allt fler av det  ruffa och industriella och det har under senare år varit en het trend inom inredningsbranschen.  Urvalet av färger är stort och stolarna finns i flera modeller och höjder. Pris från 2 090 kronor.

Här hemma håller vi på att klura på ett nytt köksbord, har tidigare skrivit om min önskan om ett skrovligt och rustikt sådant, får se vad vi kan åstadkomma…..

Kommentera