Inspiration matplats

Inspiration matplats

Har äntligen gjort slag i sak och beställt nya stolar till matplatsen, jag valde vita men än är jag inte helt säker. Får helt enkelt prova när de kommer. Det blev stolen Brooklyn från Reforma, gillar även Tolix skarpt men är rädd att det blir för kallt, tänker dock införskaffa ett par att ha som extrastolar och dekoration så småningom, gillar lite ruffa och blandade stolar ungefär som så här…

foto Sköna hem
foto hittat på webben, källa fanns ej
foto Leonard Gren
foto Hus och hem

….ja ungefär så men ändå inte. Hm, jag gillar i alla fall mitt matbord skarpt, ett bord i bok från IKEA som jag målat benen svarta på och skivan vit. Egentligen hade jag velat ha ett med svarvade ben, kanske kan hitta på loppis så småningom, skulle vara bra att ha två om vi behöver duka långbord. Nu ska i alla fall det nuvarande bordet matchas med nya stolar och det får inte bli för perfekt liksom :/ men ändå måste det bli perfekt och precis som jag vill ha det. Inte helt lätt.

Altanutbygget fortskrider och det kommer bli så himla bra. En riktig solterrass! Håller på och gräva om i ett land som ligger intill husväggen, plockar bort allt gammalt och ska fylla på med nytt, behöver även utöka så att jag kan plantera lite klängväxter som insynsskydd på solterrassen. Läste att det lämpar sig bra att göra nya planteringar nu i september så att de hinner rota sig innan vintern, därmed får växterna lite försprång till nästa sommar. Låter ju logiskt faktiskt, frågan är bara vad jag ska plantera?

 

 

 

Kommentarer är stängda.