In love with orange

In love with orange

Foto Marie Elisabeth

Orange detaljer och tända ljus, det kan behövas lite extra glöd i detta eviga regnande. Tar det aldrig slut……drömmer om solen och skulle så gärna vilja åka iväg på en liten solresa…….

Hästarna är numera inne på nätterna, det är alltid lika mysigt när man väl har bestämt sig. Jag älskar att pyssla om dem och vara ute i  stallet på kvällarna, det finns nog inte mycket som är lika rogivande faktiskt. För övrigt så har jag haft ett mycket bra möte med min jobbcoach, sprungit 7 km på hyfsat bra tid, monterat ihop våra nya stolar och lite annat smått och gott. Rida kan jag fortfarande inte efter min avfallning, ska göra ett försök imorgon igen och håller tummarna!  Eftersom det mest regnar ägnar jag mig i övrigt mycket åt inomhusaktiviteter och då något jag gillar väldigt mycket, nämligen matlagning och bakning, i onsdags bakade jag pizza….

Foto Marie Elisabeth

……igår gjorde jag rödvinssås, stekte entrecote och råstekte potatis, till efterrätt blev det chokladmousse, innan maten blev klar knaprade vi i oss lite västerbottencruistader, mums. Har inget jättebra recept på rödvinssås faktiskt, provar lite olika tills jag hittar ”det bästa”. Igår använde jag mig av det här. 

Nu ska jag baka något gott till efterrätt i kväll, söka ett jobb och sedan åka in en sväng till mormor, härlig lördag önskar jag er!

Kommentarer är stängda.