Hemma bäst

Hemma bäst

I helgen har vi varit aktiva både inne och ute, ibland är det så himla skönt att ”få undan”. Maken har byggt nytt altanräcke på gamla delen av altanen. Jag har tvättat altangolv, veranda och en utomhusbänk samt planterat om lite kryddor och putsat fönster. Jag är verkligen i städtagen och det är så roligt när det är rent och fint överallt. Älskar att pyssla runt hemma när jag är ledig. Just nu trivs jag så himla bra med lite blå och rosa färg i vardagsrummet. Frossar i pärlhyacinter och tulpaner när det är torgdag, sist hittade jag denna vita lite skrynkliga sorten…..

vita tulpaner

kuddar

Svartvit kudde från IKEA och rosa kuddar från Madame Stoltz, blå pärlhyacinter på bordet som är ett loppisfynd från Östregårdens Antik som vi sågat av benen på och målat. Älskar det!

Pärlhyacinte2r bordet

Kvällens träning bestod av cirkelträning som egentligen skulle varit utomhus men i stället blev inne på grund av hotande regn. Rekommenderar inte att träna inne med fleecefodrade löpartigths. Det är tungt! Jag vet för jag har gjort det ikväll……

Cirkelträning är jobbigt och säkert effektivt men jag gillar Tabata bättre.  Denna veckan är det dock tight med tid, fullt sjå att hinna med att träna både mig och hästen samt allt annat man vill och måste göra med, inte klokt vad tiden går fort nu, snart Påsk ju:)

Kommentarer är stängda.