Fisksoppa och aioli

Fisksoppa och aioli

Tomatplanta_fisksoppa_aioli

 

Stolt över mina tomatplantor som dock inte hinner ge mig några mogna tomater. Men vad roligt det har varit att följa dessa växter. Växer fortfarande så det knakar!! Även om det finns såväl blommor som tomater tror jag inte de hinner mogna, de behöver ju mycket sol och visserligen är det ju sol men knappt tillräckligt. Nästa år måste jag vara tidigare!!

Middagen idag blev fisksoppa med aioli, så himla gott, receptet hittade jag här. Rekommenderas! Vi har varit ute på sjön en liten sväng, jättevarmt och skönt i solen. Tyvärr känner jag mig inte så frisk, har varit tjock i halsen och frusen hela veckan och nu verkar det som att det äntligen (:/) brutit ut. Hoppas bli friska fort, fort då det är roligheter på gång med jobbet nästa vecka. Håll tummarna!!

Terrassen

Tomatplanta2

Örter

Även kryddorna växer fortfarande så det knakar, tack och lov brukar de ju komma tillbaka år efter år, mycket av det som jag har på altanen och terrassen får övervintra i stallet. Det brukar fungera bra. Alltid lika roligt när man tar fram sina växter och de har överlevt!

Kommentarer är stängda.