Oj, vilken dag…..!!!

Oj, vilken dag…..!!!

Idag har jag deltagit i en Challenge-dag. Fullkomligt slut i musklerna. Började dagen kl 9 med ett pass utomhus, mage-ben-bål, därefter fick vi oss en riktigt utmaning. 1,5 timmes fysisk träning bestående av lite allt möjligt, styrka och kondition, varvat med lite tävlingar. Det var allt ifrån att springa intervaller i backen, hoppa över/krypa under staket, plankan, grodhopp, jägarvila, armhävningar och lite smått och gått. Vi avslutade med dragkamp och plank-stafett. Som väl var hade vi en lång lunch innan vi fortsatte med nästa pass……styrka och kondition bland annat box. Efter ett avslappningspass med stretch och rörlighet var dagen slut.

Snabbt hem för att äta middag och sedan lasta in hästen för att åka på hoppträning. Som tur väl var var det inte jag som skulle rida…..Men det kan vara jobbigt nog att vara på marken och vara hästskötare. Även om det började si så där gick det väldigt bra i slutet! Kul! När vi kom hem gick vi en runda med hundarna i skogen och jag kan säga att nu orkar jag knappt röra mig. Kommer ha världens träningsvärk i morgon. Nåväl, skönt att riktigt ta ut sig ibland och det var som sagt väldigt kul! Jag älskar ju som bekant att träna utomhus.

Denna veckan måste jag verkligen sätta fart ute i trädgården. När solen skiner är det lätt att man latar sig, visst är det härligt att bara sitta och njuta! Och det måste man ju så klart unna sig det med! Eller hur! Jag vill verkligen njuta av våren och vara utomhus så mycket som möjligt. Nu håller vi tummarna för att det blir bra väder till Valborg och att det går att elda lite och att det går att sitta utomhus!

livskvalitet_marieelisabeth

Lämna ett svar