Nya skor och rena ben

Idag har hovslagaren varit här, Twisten har fått nya skor och de andra två är verkade. Jag valde att ta av Shiraz skorna med anledning av att hon inte ska ridas på ett tag. Igår spolade och schamponerade jag benen på båda hästarna för att förbereda innan hovslagaren skulle komma idag. Visste inte om Shiraz var bekant med vattenslangen men det gick superbra. Även mötet med hovslagaren gick bra vilket känns skönt. Har haft andra hästar som har krånglat och det kan vara riktigt besvärligt.

Idag har alla hästarna fått vila. Vi har haft riktigt ruggigt väder, regn, hagel och åska och ibland lite sol. På eftermiddagen skjutsade jag Eve till tåget. Alltid så tomt när hon åkt…….det är lättare när hon kommer med sin bil då känns det inte lika jobbigt men den är på verkstad för tillfället. Det tar många timmar att ta sig mellan Hornaryd och Simrishamn med kollektivtrafik och bara 2,5-3 h med bil. Lite skillnad!

Trots det kalla vädret var jag ute i skogen och gick en sväng efter att jag tagit in hästarna. Känner mig inte alls i form men vet ju så väl att jag måste röra på mig för att hålla stelheten i schack, en ständig kamp!

training_nikeFoto; Nike

Men något som är säkert är att motivationen kommer inte för att man väntar på den, den måste man skaffa själv!

Kommentera