När ridningen går framåt

Båda hästarna går väldigt bra nu. Twisten har varit igång en månad och vi har varit iväg på en tävling där vi red en LA:3 med hyfsat resultat. Har precis beställt ett nytt bett till henne som jag hoppas på.

Shiraz är igångsatt sedan några veckor tillbaka, har fått på sig skor igen och även hon fått ett nytt bett som jag inhandlade på EM i Göteborg. Ett helt vanligt tvådelat Sprenger-bett. Det funkar super. Min kompis som är duktig dressyrryttare och unghästutbildare har tackat ja till att rida henne åt mig på unghästchampionatet i slutet av september. Hon har mycket erfarenhet så jag tycker det är bättre att hon då gör det än att jag själv ska försöka en gång till…..

Mycket jobb har vi framför oss de kommande tre veckorna men det ska bli så kul! Hon börjar växa i kroppen, det är bara framdelen som ska upp lite till så hon får plats med bakbenen under sig stackaren….

Jag är så glad för henne! Det går bättre och bättre och nu kan hon till och med vara själv i hagen utan att bli alltför orolig! Så skönt, det har varit ofantligt mycket jobb så det är kul att det går framåt!

Kommentera