När man undrar om det aldrig ska sluta regna

När man undrar om det aldrig ska sluta regna

Inte klokt vilket tråkigt väder vi har nu! Jag menar, tänk att öppna upp dörrarna, spela lite go musik, hälla upp lite rosévin eller göra en Mojito, tända grillen och bara sitta i solen och njuta och vänta på att maten ska bli klar…..kommer det någonsin mer hända att solens strålar och ljumma vindar smeker min kropp? Det är klart att det gör, men just nu känns det banne mig avlägset! Att komma hem från jobbet och tända upp alla ljus man hittar känns ju som höst! Tack och lov har jag ju tränat tre dagar i rad så idag är det vilodag vilket innebär att jag kan vila om jag vill, lyx! Jag ska snart gå ut en sväng till hästarna, vet inte om de vill komma in eller om de vill vara ute. Båda har fått nya sommar-regn-täcken så det går absolut ingen nöd på dem. De brukar komma upp till stallet framåt kvällen när de vill in. Det är det bästa med att ha samma hagar året runt. De kan liksom få det behovs-anpassat :)

Nåväl, nu ska vi  inte deppa ihop på grund av vädret. Klart att sommaren kommer tillbaka! Tills vidare så kör vi på med matlagning inomhus. Kvällsmat idag blev ugnsbakad torsk med färska tomater och smör samt broccolipuré, och det var supergott och superenkelt. Recept kommer här;

Koka önskad mängd broccoli, jag hade färsk men det går säkert lika bra med fryst. Koka gärna något för länge…..mixa med en stavmixer och tillsätt salt samt philadelphia-ost i önskad mängd. Färdigt! Supergott och passade jättebra till fisk. I morgon blir det köttbullar i gräddsås med lingon och kokta smörglacerade morötter med en skvätt grädde, salt och peppar, inte fel det heller. Som sagt, i väntan på grill- och roséväder…….

Mat mm_0016

Midsommar vimplar

Kommentarer är stängda.