När man längtar upp på hästryggen igen!

Välkommen 2016, det ska bli spännande vad detta år kommer föra med sig. 2015 var inget höjdarår så jag är glad att det är över!!!

Igår var vi med vänner på en restaurang inne i stan för att fira in det nya året. Vi åt en väldigt god trerätters middag och drack gott vin till det. Efter alla raketer vid tolvslaget kostade vi på oss en taxi hem. Eftersom det är nästan fyra mil blev det en slant men med tanke på att det är så sällan vi gör det så tyckte vi det kunde vara värt det.

Nyårsdagen idag började med att vi gick ut i stallet och tog hand om hästarna. Efter en lång frukost blev det soffläge och vi tittade på nya Beckfilmen Gunvald. Bra, oväntat och en besvikelse på en och samma gång. Mer vill jag inte säga om ni ska se den men den är väldigt sevärd. Streams på CMore. Efter en långpromenad i snön på över en timme är vi nu tillbaka i soffan igen och ska välja en ny film. Lagom aktivitet när man är trött efter gårdagen.

Dock kan jag inte sluta längta efter att få rida igen. En hel lång månad till tar det innan jag får sitta i sadeln igen. Typiskt nog drog Twisten av sig en sko när Amanda kom hem och hovslagaren har tagit julledigt så därför blev det en ofrivillig vila till Evelinas stora förtret. Men hon hann ju rida några gånger i alla fall och det är lyx att få sin häst riden när man inte kan själv måste jag säga…..

©Marie Nolin © Marie Nolin Eve & Twisten3 © Marie Nolin © Marie NolinFoto Marie Nolin

Kommentera