Att längta efter träning!

Att längta efter träning!

Lördagens dressyrträning gick över förväntan. Det är mycket jobb kvar även om det också har varit oerhört mycket jobb fram till nu. Vi är liksom i ett mellanläge. Det är så skönt att få hjälp. Igår red jag ut en lång runda i skogen och det var underbart. Galopp över fält och hopp över nedfallna träd i skogen. Vet inte vem som är lyckligast, hästen, hunden eller jag!

Idag ska hästen vila, själv tänker jag ta mig en löprunda. Satsar på en lång och backig runda.  Längtar!! Har inte kunnat springa på en vecka pga en mindre sträckning. Men i kväll är det dags. Måste även ta ett grepp om kosten igen. Det har varit mycket resor med jobbet sista tiden vilket inverkar väldigt negativt, svårt att avhålla sig från onyttigheter och att hitta nyttiga alternativ ibland. I slutet av veckan är det jobbresa igen så därför får jag skärpa mig lite extra nu i veckan.

En snabb runda på stan på lunchen resulterade i alla fall i några nya plagg. Det var på tiden. Garderoben är visserligen inte tom men där finns inget som känns fräscht faktiskt.

BikerjackaBikerjacka fast i vitt……..Tshirt

Randig t-shirt med sailortema….. kjol

Användbar kjol i melerat grått…. Bomberjacka leoOch så en favorit som jag köpte i vintras. Leopardfärgad bomberjacka i viskos.  Samtliga plagg kommer från Lindex. Det får bli dagens tips!

Kommentarer är stängda.