När man har besökt Grevlunda Grand Prix

Som jag nämnde var vi på söndagsutflykt Fina Evelina och jag, givetvis fick Tant Zelda också följa med. Första stoppet var Lantans outlet där jag slog till på ett par bruna Primeboots…..

iPhone 2014-2015_0104Målet var så klart Bratt-Fredricssons anläggning Grevlunda där det var hopptävlingar. Såväl anläggningen som själva tävlingsbanan låg högt och det var en fantastisk utsikt över Hanöbukten. Många fina hästar och bra ritter, tyvärr blåste det en del men på det stora hela var det en trevlig tävling, lite Falsterbo-feeling faktiskt….

Grevlunda_0088 Grevlunda_0093Äppelodlingarna sträckte sig längs med det böljande landskapet, hade jag inte haft så ont i foten hade vi även stannat vid Brösarps Backar men det får bli en annan gång. Av olika anledningar kommer det bli en del turer till Österlen framöver….

Grevlunda_appeltrad

I kväll har jag ridit och i morgon är det programridning/dressyträning igen, jag var även iväg på en sådan i lördags och det gick riktigt bra. Har trimmat på banan i kväll och trots min fot som jag fortfarande har riktigt ont i sedan jag blev trampad kändes det helt ok. Det går helt klart bättre att rida än att gå själv. I morgon har jag äntligen fått tid hos läkare. Ska bli skönt att kolla upp den faktiskt så man vet vad man har att rätta sig efter……

Kommentera