När det inte bara är solsken

Under vår semesterresa drabbades jag av någon form av allergireaktion, jag svullnade upp i ansiktet, fick klåda och senare även svullnad i andningsvägarna. Därmed var jag tvungen att uppsöka läkare. Jag hade turen att få träffa en läkare som talade svenska och fick bra hjälp och medicin. Blev även uppmanad att uppsöka läkare när jag kom hem för att utreda orsaken. Tyvärr är det svårt att säga varför men jag har fått lämna en mängd prover igen och fått allergimedicin som jag ska äta under några dagar. Så himla trist och jag blev riktigt rädd. Den enda kända allergin jag har är mot paranötter men vad jag vet har jag ju inte ätit några nötter. Dock kan man inte vara tillräckligt försiktig trots allt. Det känns i alla fall skönt att vara hemma i Sverige igen. Jag har sparat alla kvitton och ska söka ersättning via hemförsäkringen som tydligen ska täcka detta. Men fy så jobbigt det är med all administration kring sådant här!

Nåväl, det är ju trots allt lillelördag så nu en dusch efter stallet och sedan ett glas vin och nästa avsnitt av Modus, en spännande svensk serie som börjar gå mot upplösning.

Kriminalpsykologen Inger Johanne Viks autistiska dotter Stina blir vittne till ett mord. Tillsammans med kriminalkommissarie Ingvar Nymann tar Inger upp jakten på vad som verkar vara en iskall mördare med ett uppdrag.

modus2 modus3 Modus1Foton via TV4

Kommentera