Söndag, sköna söndag

Söndag, sköna söndag

Härliga soliga söndag! Hela dagen skall tillbringas hemma, så skönt. Gårdagen ägnade vi åt att leta efter ny bil, så jobbigt. Nåväl, Volvo är Volvo och även om vi tittat och provat en del andra olika alternativ lutar det ändå åt att vi fortsätter med just Volvo faktiskt. Måste boka tid för ett utökat B-kort så jag kan köra lagligt och säkert med ny bil. Toppen att denna möjlighet finns för oss hästägare!

Idag ska jag städa, tvätta och så pyssla om mina älsklingar, hästarna då såklart. Dessutom måste jag fota klart uppgift 2 och lämna in så jag har verkligen fullt upp! Vi ska lämna vår tolkning av livs- och bildkvalitet, spännande! Livskvalitet är ju så individuellt, därför finns ju ingen generell definition. Vad som är livskvalitet för var och en är alltså väldigt olika! Så här ser min tolkning ut…..

”Livskvalitet för mig är när jag känner att det finns en balans mellan arbete, familj, vänner, fritid och ekonomi. En balans som är balans för mig. Jag tycker om att vara ute och röra på mig, rida, springa, jag gillar att umgås med familj och vänner, äta god mat och dricka ett gott vin och att ibland resa någonstans. Samtidigt värdesätter jag ett välstädat hem där jag känner att jag kan få vila och återhämtning. För mig och förmodligen för de flesta andra kan det ibland vara svårt att få till den där balansen. Men de stunder man lyckas känner jag ett välbefinnande och kan glädjas åt att solen, skiner, att fåglarna kvittrar, att umgås med de jag tycker om eller att bara följa årstidens växlingar sittande vid stugväggen. Ibland kan livskvalitet helt enkelt vara att inte göra något alls.”

Nu är det städdags och påskpynt innan det blir några timmar ute i solen. Nedan lite bilder från min Instagram,  nytt påskpynt från Änglabacken, fredagsmys hos Fina Evelina ett nytt print  med ram från Gallerix där man alltid får toppenservice av Janina! Rekommenderas! Printet har jag dock köpt på Tradera.

Ha en fin dag, det ska jag :)

Via Instagram
Via Instagram
Via Instagram
Via Instagram
Via Instagram
Via Instagram
Kommentarer är stängda.