När tempot börjar avta för att det är fredag

När tempot börjar avta för att det är fredag

Iförd splitter nya pyamasbyxor med ett glas rött framför Lets Dance under en filt tycker jag att jag inte kan ha det bättre för stunden.  Veckan har varit hektisk men rolig. 60-årsfirande på krogen och dagen efter for jag till hufvudstaden med tidigaste morgontåget som gick att hitta. Väl där blev det komprimerad introduktion på vårt kansli/huvudkontor. Jag hann även med en liten tripp till gravida svägerskan i Vasastan, så fin mage att klappa på. Längtar efter att få träffa tjejen som ligger där inne :)

Hela dagen idag gick i ett rasande tempo, skönt att vara tillbaka på sitt eget kontor efter liten utflykt, träffade en god vän på lunchen. Älskar människor som är glada och positiva och inte bara tar utan även ger!

Morgondagen bjuder på bildredigering av mitt fotoprojekt som jag ska redovisa nästa vecka, ridning, löpning och myskläder. Härliga lördag i sikte! Nedan några bilder från min porträttfotografering. Måste säga att det är svårt att misslyckas med det motivet :)

Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth

Fotona är oredigerade, till redovisningen ska vi ha med en oredigerad, en som är märkbart redigerad och en fri bild, jag har jättesvårt att välja då jag har fått en hel del bilder som jag verkligen gillar….

Jag fotar med en Canon Eos 550D och med ett 18-55 mm objektiv vilket var det som följde med kameran. Jag försökte använda mig av det ljus som fanns och hängde upp tunna vita gardiner föra att fånga upp och koncentrera ljuset till en mindre yta, vi har fönster i tre väderstreck i rummet som fotograferingen skedde i.

Lämna ett svar