När det suktas efter lite nya fotogrejer och dagens ridning

När det suktas efter lite nya fotogrejer och dagens ridning

Önska kan man ju alltid, när jag var liten fick jag lära mig att spara ihop till sådant jag önskade mig. Ingen dum idé faktiskt. Så, dags att börja spara till ett nytt objektiv……

Foto Net on Net
Foto Net on Net
Foto Net on Net
Foto Net on Net

….ett rengöringskit vore ju inte heller dumt, och en fjärrutlösare och ett stativ skulle ju inte heller sitta fel, samt en eller två reflexskärmar, mycket på önskelistan.

Sitter just nu under värmefilten och dricker en stor latte, behöver värma upp mig efter morgondagens stall och ridpass. Efter dressyrträningen igår kändes Twisten riktig fin, hon fick följa med till stuteriet och hoppträna lite. Otroligt bra gick det. Jag red fram och sedan tog proffset Eve över. Hoppade både vattenmatta, kombination och liten bana. Såg riktigt bra ut, framåt sommaren kanske jag kan hoppa lite mer själv men behöver fortfarande hjälp med grundutbildningen i hoppning.

Om en stund ska jag åka och hämta min nya matta till vardagsrummet som redan har kommit, därefter rida häst nr 2. Men först lite jobb och plugg. Har en rapport att skriva och ett bildspel att granska och analysera så bästa att sätta fart!

Härlig fredag :)

Kommentera